DomoZine

voor industrie, wetenschap, facility, zorg, installateurs, wooncorporaties en iedereen met interesse voor technologie

 
beveiliging
bus-/embedded systems
communicatie
audio-video
toegangscontrole
energiebeheer
comfort
klimaat
advies - opleiding
zorgoplossingen


 


info voor partners en adverteerders


 


 
over DomoZine
nieuwsbrief
domotica jaargids
vakblad
agenda
DomoZine demowoning
Vakbeurs Gebouwbeheer
contact

Al 1000 Niko Home Control installaties!


(advertentie)

 

Nemef 4100 plus


Hoe vaak vraag jij jezelf af of je de deur wel op slot hebt gedraaid? Veel mensen zijn er niet gerust op. Met Nemef 4100 plus hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Dit slimme slot draait jouw voordeur automatisch op slot. Veilig en makkelijk!

Nemef 4100 plus is een veiligheidsslot dat geschikt is voor alle houten deuren die als voordeur dienen. Door een slimme zelfvergrendeling valt de nachtschoot altijd automatisch in het slot. Wel zo veilig, ook als je maar even van huis bent. Met Nemef 4100 plus hoef je de deur dus nooit meer met de sleutel op slot te draaien. Het Nemef 4100 plus slot is SKG** gecertificeerd en staat voor optimale inbraakwerendheid, kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien voldoet dit product aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo is het bijvoorbeeld niet meer mogelijk om vanaf de buitenzijde de deur open te flipperen met een pasje omdat de deur altijd op slot zit.

Uiteraard heeft Nemef ook over de vluchtveiligheid nagedacht. Mocht er brand of paniek uitbreken, dan moet je snel naar buiten kunnen. Kostbare tijd gaat verloren indien je de voordeur dan nog met de sleutel moet openen. Met de EasyExit functie kan de deur van binnenuit eenvoudig geopend worden door de deurklink naar beneden te drukken. En dit zonder sleutel te gebruiken. Nemef 4100 plus is eenvoudig uitwisselbaar met veel toegepaste veiligheidssloten, zoals Nemef 1279, 4109 en 4119. Je kunt het slot zelf monteren zonder dat hier moeilijk boor- of freeswerk aan te pas hoeft te komen. Het bestaande deurbeslag en de cilinder in de deur kunnen behouden blijven.

Bekijk de werking van de 4100 plus met blokschoot of haakschoot
www.nemef.nl 
 
 
© CPS Publications BV