DomoZine

voor industrie, wetenschap, facility, zorg, installateurs, wooncorporaties en iedereen met interesse voor technologie

 
beveiliging
bus-/embedded systems
communicatie
audio-video
toegangscontrole
energiebeheer
comfort
klimaat
advies - opleiding
zorgoplossingen


 


info voor partners en adverteerders


 


 
over DomoZine
nieuwsbrief
domotica jaargids
vakblad
agenda
DomoZine demowoning
Vakbeurs Gebouwbeheer
contact

Al 1000 Niko Home Control installaties!


(advertentie)

 

Nemef ENTR - open je deur met smartphone of afstandsbediening


Met je smartphone of een afstandsbediening de deur openen? Ook als je niet thuis bent? Eindelijk is er een gemakkelijke en betaalbare oplossing: Nemef ENTR. Een knap stukje innovatie! En het mooiste is: je hoeft je niet te abonneren op een beveiligingsdienst om de Nemef ENTR te kunnen gebruiken.

Of het nu gaat om luxe en wooncomfort, flexibele toegang voor zorgverleners aan huis of het op afstand beheren van uw recreatiewoning: Nemef ENTR is de persoonlijke portier, zorgverlener en gastheer ineen. In 3 minuten kunt u uw voordeur upgraden naar een slimme deur en bent u klaar voor de toekomst. Ervaar het gemak van sleutelloze toegang en maak van je smartphone jouw virtuele (huis)sleutel.


Gemakkelijk te bedienen en installeren
ENTR is de revolutionaire vergrendelingsoplossing van Nemef waarbij je helemaal geen sleutel meer nodig hebt. Je opent je voordeur gewoon met een afstandsbediening of, nog slimmer, met je eigen smartphone. Nemef ENTR is niet zichtbaar aan de buitenzijde van de deur. De motorclinder bevindt zich aan de binnenzijde (het veilige gedeelte). Aan de buitenzijde zit de vertrouwde mechanische SKG*** veiligheidscilinder, die ook nog met een sleutel te openen is. De cilinder past op vrijwel elke deur welke voorzien is van een cilinderbediend slot, zonder ingrijpende bouwkundige aanpassingen; plug & play. Het installeren van de cilinder kost slechts enkele minuten. ENTR werkt geheel draadloos en op batterijen. Desgewenst kan wel een adaptersnoer naar het slot geleid worden om de batterijen op te laden.

Net zo veilig als internetbankieren
Nemef ENTR kan op verschillende manieren bediend worden, zoals met een afstandsbediening, pincode, vingerscan of een smartphone met Bluetooth 4.0. Alle communicatie tussen cilinder en smartphone is maximaal beveiligd met een 128? bits AES versleuteling. Dit veiligheidsniveau is te vergelijken met dat van internetbankieren.Extra veilig door zelfvergrendeling
Bij het vergrendelen van de deur, kun je ervoor kiezen om de deur te sluiten met een afstandsbediening of smartphone, maar in principe is het slot zelfvergrendelend. Als je de deur dus achter je dichttrekt, valt je deur automatisch in het nachtslot: automatisch worden de nachtschoot of (bij een meerpuntssluiting) nachtschoten uitgedraaid door de motorcilinder. Nooit meer zorgen of je de deur nu wel of niet op slot gedraaid hebt! Meer informatie:

www.nemefentr.nl 
 
 
© CPS Publications BV