DomoZine

voor industrie, wetenschap, facility, zorg, installateurs, wooncorporaties en iedereen met interesse voor technologie

 
beveiliging
bus-/embedded systems
communicatie
audio-video
toegangscontrole
energiebeheer
comfort
klimaat
advies - opleiding
zorgoplossingen


 


info voor partners en adverteerders


 


 
over DomoZine
nieuwsbrief
domotica jaargids
vakblad
agenda
DomoZine demowoning
Vakbeurs Gebouwbeheer
contact

Al 1000 Niko Home Control installaties!


(advertentie)

 

Door Opening Solutions


LIPS en VEMA hebben de deuren geopend van Door Opening Solutions. Een afdeling voor deuroplossingen op maat, een veelzijdige denktank

Sinds begin 2007 vormen LIPS en VEMA ëën organisatie, als onderdeel van ASSA ABLOY, de wereldmarktleider op het gebied van vergrendeling en ontgrendeling. LIPS en VEMA hebben te maken met uiteenlopende, unieke of zelfs uiterst complexe eisen van opdrachtgevers. Steeds vaker gaat het daarbij niet alleen om het adviseren van het juiste product, maar om het realiseren van een totaaloplossing, die in alle opzichten voldoet. Dat is dan ook wat LIPS en VEMA de markt met de introductie van ASSA ABLOY Door Opening Solutions willen bieden.


Integrale benadering
De adviseurs van deze nieuwe afdeling nemen zo nodig de integrale verantwoordelijkheid voor projecten. Zij inventariseren de eisen van de opdrachtgever, geven adviezen, ontwikkelen sluitplannen, combineren de juiste producten met elkaar, verzorgen de volledige uitwerking van hang- en sluitwerkstaten, leveren bestekteksten aan, wonen vergaderingen bij, begeleiden projecten en bewaken de budgetten.

Kennis van specifieke sectoren
De dienstverlening van Door Opening Solutions is afgestemd op de meest uiteenlopende omgevingen en markten. Van woning- tot utiliteitsbouw en van gezondheidszorg tot justitiële inrichtingen. De adviseurs beschikken over brede en actuele kennis van zaken, ook als het gaat om wet- en regelgeving, branchespecifieke eisen en markttrends.
www.vemasecurity.nl 
 
 
© CPS Publications BV