DomoZine

voor industrie, wetenschap, facility, zorg, installateurs, wooncorporaties en iedereen met interesse voor technologie

 
beveiliging
bus-/embedded systems
communicatie
audio-video
toegangscontrole
energiebeheer
comfort
klimaat
advies - opleiding
zorgoplossingen


 


info voor partners en adverteerders


 


 
over DomoZine
nieuwsbrief
domotica jaargids
vakblad
agenda
DomoZine demowoning
Vakbeurs Gebouwbeheer
contact

Al 1000 Niko Home Control installaties!


(advertentie)

 

Climasmart betaalbare EPC-oplossing


De markt wil ventilatieoplossingen die qua comfort en energiebesparing het maximale bieden, en tegelijkertijd eenvoudig te monteren zijn. Climasmart, het draadloze ventilatiesysteem van Heycop, beantwoordt aan deze vraag.

Climasmart biedt een EPC-reductie tot 0,26 terwijl alle voordelen van natuurlijke ventilatie, zoals betrouwbaarheid en goede luchtkwaliteit, behouden blijven.

Climasmart is uitgevoerd met draadloze ventilatieroosters, te monteren in alle kozijnen. Climasmart is modulair opgebouwd. De EPC-reductie van 0,26 wordt gerealiseerd met de module met sensorgestuurde regeling. Wanneer dat niet nodig is om deze EPC te halen, voldoet de module met dag/nacht regeling waarmee een EPC-reductie tot 0,21 mogelijk is. Dé oplossing om, in een project met verschillende woningen, ieder woningtype zonder onnodige kosten op de vereiste EPC te krijgen. Een zonnecel levert de energie die het rooster nodig heeft voor de draadloze communicatie en de besturing. Bedrading is daardoor niet nodig. Climasmart is daarmee een betaalbaar concept om, met volledig behoud van gebruikersgemak en binnenluchtkwaliteit, aan de EPC-eisen te voldoen. Er zijn verder geen meerkosten omdat de roosters draadloos zijn. Hiermee is Climasmart het systeem met de gunstigste verhouding tussen kostprijs en EPC-reductie.


www.heycop.nl 
 
 
© CPS Publications BV