DomoZine

voor industrie, wetenschap, facility, zorg, installateurs, wooncorporaties en iedereen met interesse voor technologie

 
beveiliging
bus-/embedded systems
communicatie
audio-video
toegangscontrole
energiebeheer
comfort
klimaat
advies - opleiding
zorgoplossingen


 


info voor partners en adverteerders


 


 
over DomoZine
nieuwsbrief
domotica jaargids
vakblad
agenda
DomoZine demowoning
Vakbeurs Gebouwbeheer
contact

Al 1000 Niko Home Control installaties!


(advertentie)

 

Allaway stofzuigsystemen


Allaway stofzuigsystemen kenmerken zich door een laag energieverbruik, soepele slangen, draaibare zuiginlaat en slimme montagetechnieken.

Hugro Technics BV in Apeldoorn vertegenwoordigt in Nederland het Finse merk Allaway, waar voortdurend nieuwe manieren worden ontwikkeld om huishoudelijk werk te verbeteren. De nieuwste serie Allaway zuiginlaten en inbouwonderdelen zijn eenvoudig in te bouwen en te gebruiken. Zo zijn de zuiginlaten uit de Allaway Optima serie zo slim ontworpen, dat zij gemakkelijk te monteren zijn in wanden van hout, gips of steen. Voor alle denkbare omstandigheden zijn montagebeugels aangebracht: wat niet gebruikt wordt, wordt eenvoudig verwijderd.


Allaway kent verschillende motorunits: twee modellen Deluxe en drie modellen Express. De kleine en stille motorunits uit de Deluxe serie hebben een drupwaterbestendige behuizing (klasse IPX4) en kunnen daardoor overal in huis worden geplaatst, zelfs in de badkamer, wasruimte, toilet of een kast.


Een van de nieuwste aanwinsten van Allaway is de DV30, een zeer stille (64 dB) motorunit voor woningen en appartementen. Qua uitvoering is de DV30 vergelijkbaar met de afgebeelde DV40. De geruisloosheid wordt gecombineerd met een grote zuigkracht en een lage prijsstelling. Daarnaast zijn belangrijke wijzigingen doorgevoerd aan de inbouwdoos, zodat montage van het Optima zuigcontact nu in vrijwel alle wandsoorten mogelijk is. Deze is bovendien in allerlei kleuren leverbaar, waaronder in zilver, grafiet, messing, wit en zwart.


Nieuw is de DUO: een speciale unit die geen uitblaas naar buiten nodig heeft en toegepast kan worden in bestaande situaties, zoals appartementen, boten, vakantiehuizen, caravans etc.

Ook voor de gebruiker is er veel gemak. Zo heeft de Allaway zuigslang een speciale behandeling ondergaan om zo soepel mogelijk mee te glijden en zo min mogelijk weerstand te geven. Door de klep te draaien is de openingsrichting van de zuiginlaat gemakkelijk te kiezen.

www.allaway.nl 
 
 
© CPS Publications BV