DomoZine

voor industrie, wetenschap, facility, zorg, installateurs, wooncorporaties en iedereen met interesse voor technologie

 
beveiliging
bus-/embedded systems
communicatie
audio-video
toegangscontrole
energiebeheer
comfort
klimaat
advies - opleiding
zorgoplossingen


 


info voor partners en adverteerders


 


 
over DomoZine
nieuwsbrief
domotica jaargids
vakblad
agenda
DomoZine demowoning
Vakbeurs Gebouwbeheer
contact

Al 1000 Niko Home Control installaties!


(advertentie)

 

Duco draagt steentje bij aan Amsterdamse Nieuwbouwprijs


Duco Ventilation & Sun Control, trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen, zit met enkele van haar ventilatieroosters in een aantal projecten die genomineerd zijn voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs.

De Amsterdamse Nieuwbouwprijs beloont ieder jaar enkele nieuwbouw woningprojecten in de stad. In totaal waren er dit jaar 46 inzendingen, goed voor zo'n 4.000 woningen. Na een juryronde en een enquete blijven er nu nog slechts tien genomineerden over. Eerder werd de bewoners van deze projecten al gevraagd om een rapportcijfer te geven voor hun woning, het gehele wooncomplex en de woonomgeving. Op basis daarvan werd een eerste selectie doorgevoerd.

Onder meer het geluiddempende rooster DucoMax 'ZR' werd in dit project voorzien

In drie projecten leverde ook Duco haar bijdrage:


- De Zeven Provincien

In dit appartementencomplex aan de Noordelijke Ijoever voorzag Duco de DucoFit 50 'ZR', een ventilatierooster dat specifiek ontwikkeld werd voor 'onzichtbare' compacte kalfplaatsing en zo ook bijdraagt tot een uniform en esthetisch gevelbeeld.- Samos (De Tweeling)

Deze twee torens, die uitkijken op het Science Park, tellen in totaal 17 verdiepingen en zijn goed voor 87 woningen. Naast de DucoFit 50 'ZR', werd hier met de DucoMax 'ZR' ook een geluiddempend ventilatierooster voorzien, dat perfect in hoogbouwprojecten tot 40 meter toegepast kan worden.- Haarlemmerplein

69 woningen, gelegen aan de Haarlemmerhouttuinen, vonden hun onderkomen in een compact woonblok. Ook hier voorzag Duco de geluiddempende DucoMax 'ZR', die probleemloos toegepast kan worden in situaties waar sprake is van zware geluidsbelasting (demping tot 49 dB(A)).
 
 
 
© CPS Publications BV