DomoZine

voor industrie, wetenschap, facility, zorg, installateurs, wooncorporaties en iedereen met interesse voor technologie

 
beveiliging
bus-/embedded systems
communicatie
audio-video
toegangscontrole
energiebeheer
comfort
klimaat
advies - opleiding
zorgoplossingen


 


info voor partners en adverteerders


 


 
over DomoZine
nieuwsbrief
domotica jaargids
vakblad
agenda
DomoZine demowoning
Vakbeurs Gebouwbeheer
contact

Al 1000 Niko Home Control installaties!


(advertentie)

 

Snoek Centraal Stofzuiger Apparatuur


Flexibele buizen, zuiginlaten die passen in hetzelfde raam als schakelaars en wandcontactdozen, een gemakkelijke insteek van de slang, dat zijn slechts enkele kenmerken van de producten van Snoek Centraal Stofzuiger Apparatuur BV.

Snoek Centraal Stofzuiger Apparatuur BV biedt naast rechte buizen ook Centraflex als vervanger van het buizenstelsel. Centraflex slangen zijn licht en buigzaam, net als een soepele kabel. De slangen zijn tijdens de nieuwbouw in de betonconstructie te verwerken. In bestaande woningen zijn ze door kruipruimtes, over verlaagde plafonds of verzonken in de muur te leiden. Bijzonder is dat hoekverbindingen tot het verleden behoren. Bovendien is een centraal stofzuigsysteem met Centraflex

Verder levert het bedrijf speciale zuiginlaten die geïntegreerd kunnen worden in de elektrische installatie. SNOEK Centraal Stofzuiger Apparatuur heeft namelijk met de Snoover een zuigcontact ontwikkeld, dat naadloos integreert met elektrisch schakelmateriaal. Het zuigcontact past in hetzelfde inbouwraam als de meest gangbare merken schakelmateriaal, waaronder Gira, Merten, Niko, Busch-Jaeger, Merten, Legrand, Jung en Peha. De Snoover is beschikbaar in verschillende lijnen en kleuren die door de genoemde merken schakelmateriaal gevoerd worden. De inbouwdozen, die tijdens de bouw of verbouwing in de muur worden geplaatst zijn koppelbaar aan de standaardinbouwdozen voor elektrische installaties, wat een nette afwerking bij eindmontage mogelijk maakt. Bijzonder is bovendien de richtingsloze insteek voor de slang: de gebruiker hoeft de slang dus niet in een speciale stand te houden, als deze in het contact wordt gestoken.


Als centrale biedt Snoek keuze uit vier motorunits, beginnend met de 1M50LS voor een normale tot middelgrote woning en de 2SM50LS voor middelgrote tot grote woningen, kantoren, scholen en horeca gelegenheden.

www.snoek.com 
 
 
© CPS Publications BV