DomoZine

voor industrie, wetenschap, facility, zorg, installateurs, wooncorporaties en iedereen met interesse voor technologie

 
beveiliging
bus-/embedded systems
communicatie
audio-video
toegangscontrole
energiebeheer
comfort
klimaat
advies - opleiding
zorgoplossingen


 


info voor partners en adverteerders


 


 
over DomoZine
nieuwsbrief
domotica jaargids
vakblad
agenda
DomoZine demowoning
Vakbeurs Gebouwbeheer
contact

Al 1000 Niko Home Control installaties!


(advertentie)

 

'Led' us entertain you


De Uneto-VNI vakgroepen Domotica System Integrator (DSI) en ICT participeren in tal van initiatieven om professionals te informeren en consumenten te interesseren.

Voorbeelden zijn de TV programma's 'De ULTIEME Woondroom' (consumentenprogramma op SBS6) en 'Moderne Zorg' (businessprogramma op RTL7) en de domoticabeurs. Ook op internet zijn we aanwezig, met bijvoorbeeld perfectwonen.nl en ictkeur.nl. Uneto-VNI is via deze media actief op allerlei vlakken, om u de verregaande mogelijkheden en functionaliteiten van het installatievak te laten zien. Vanzelfsprekend met veel aandacht voor de kennis en kwaliteiten van de aan Uneto-VNI verbonden installatiebedrijven. Aan die kennis en kwaliteit binnen het vakgebied domotica/ICT wordt nog wel eens getwijfeld. Onterecht, ook al is er altijd kaf onder het koren. Immers, zeg zelf: zijn alle eetgelegenheden in kwaliteit gelijk aan elkaar?


De haalbaarheid van menig domoticaproject staat of valt juist met doordachte engineering en een juiste installatie. Het gaat er dus om hoe u met de juiste vragen en intenties kunt achterhalen of u met uw vraagstuk bij de juiste partij zit. Kwaliteits- en keurmerken zijn daarbij een handig hulpmiddel. Voor een snelle snack gaat u toch ook niet naar een sterrenrestaurant?

Tijdens de Beurs Domotica & DomoZine hebben we hier aandacht aan geschonken, maar ook op het seminar Smart Buildings in Hoevelaken (2008). Tijdens dit seminar werd het onderwerp domotica meer vanuit de gebouwautomatisering in relatie tot processen en technologie benaderd. Namens de Uneto-VNI vakgroepen DSI en ICT bent u ook in de toekomst op onze evenementen en initiatieven welkom en gaan we graag met u in gesprek! 'Led' us entertain you!

Door M. van der Boon jr., bestuurslid Uneto-VNI vakgroepen DSI en ICT
www.ictkeur.nl 
 
 
© CPS Publications BV