DomoZine

voor industrie, wetenschap, facility, zorg, installateurs, wooncorporaties en iedereen met interesse voor technologie

 
beveiliging
bus-/embedded systems
communicatie
audio-video
toegangscontrole
energiebeheer
comfort
klimaat
advies - opleiding
zorgoplossingen


 


info voor partners en adverteerders


 


 
over DomoZine
nieuwsbrief
domotica jaargids
vakblad
agenda
DomoZine demowoning
Vakbeurs Gebouwbeheer
contact

Al 1000 Niko Home Control installaties!


(advertentie)

 

Branche in Beeld - Voorzichtig en risicomijdend


Moeten we voorzichtig zijn? Wie van u weet wat er in de toekomst precies gaat gebeuren? Er zullen maar weinigen zijn die direct zeggen 'ik'. Niemand weet het. Maar dat betekent niet dat we moeten afwachten en alle risico moeten mijden.

De wereld is in rep en roer. Kredietcrisis, wereldwijde recessie, dalende huizenprijzen, staatssteun aan gevestigde banken, landen in moeilijkheden en een beurskoers die jojoo, het is slechts een greep uit de berichtenkoppen waar de media vol mee staan. Moet je nu wel of geen stappen ondernemen? Verbouwen of nieuwbouw? Investeren of niet? Vele vragen, waarbij de antwoorden onder invloed van 'de dag', per dag kunnen wisselen. Iedereen wordt voorzichtiger.


Risicomijdend
In de installatietechniek zie je de volgende vreemde situatie ontstaan. In moeilijk economisch getij neigen veel opdrachtgevers


Borging
Optimale domotica geeft uw plannen een toegevoegde waarde die verder reikt dan alleen wat technologische hoogstandjes. Echter, het verkrijgen van doordachte woon-, werk- en zorgdomotica binnen een bouwweb-proces vereist wel brede kennis en vaardigheid. En waar loopt u nu de meeste kans dat deze eis wordt geborgd? Bij bouwers, ontwikkelaars, adviespartijen of bij ter zake kundige installateurs? U weet het antwoord, daar ben ik van overtuigd! Betrek daarom vroegtijdig de juiste domoticaspecialist in uw project. Vraag hem naar de objectieve bewijslast, in zoverre dat u dat voor uw project belangrijk vindt. U vindt de specialist via www.uneto-vni.nl. Binnen Uneto-VNI zijn ze georganiseerd in de vakgroepen DSI en ICT. Deze laatste beheert ook het keurmerk ICT-Keur.
www.ictkeur.nl 
 
 
© CPS Publications BV