DomoZine

voor industrie, wetenschap, facility, zorg, installateurs, wooncorporaties en iedereen met interesse voor technologie

 
beveiliging
bus-/embedded systems
communicatie
audio-video
toegangscontrole
energiebeheer
comfort
klimaat
advies - opleiding
zorgoplossingen


 


info voor partners en adverteerders


 


 
over DomoZine
nieuwsbrief
domotica jaargids
vakblad
agenda
DomoZine demowoning
Vakbeurs Gebouwbeheer
contact

Al 1000 Niko Home Control installaties!


(advertentie)

 

Onafhankelijk platform voor domotica en gebouwautomatisering


DomoZine startte in 2003 als vakblad. In die tijd was 'domotica' nog een vrij onbekend begrip. Domowat? was een veelgehoorde reactie. Daarom hebben we het vakblad Slim Wonen Magazine genoemd. Inmiddels zijn we jaren verder...

Anno nu is domotica een begrip, je hoeft het niemand meer uit te leggen. Vooral de iPad en andere devices hebben gezorgd voor een snelle doorbraak. De bouw, de zorg en de installatiewereld, iedereen is ermee bezig. Talloze organisaties houden beurzen, events en congressen. Gebouwautomatisering, domotica en/of immotica, het staat steeds vaker standaard in de bestekken.

Domotica Magazine, kortweg DomoZine, sluit hier naadloos op aan.

Website,
online database,
nieuwsbrief:
het nummer 1
domoticaplatform
van de BeneluxNiet alleen domotica
Domotica is een containerbegrip en reikt verder dan de 'domus', het huis. In de utiliteit, projectbouw, woon-/zorgomgeving, winkels, de particuliere woning, overal is met slimme technologie en integratie een verrijking te realiseren op het gebied van veiligheid, energiebesparing, communicatie, comfort, klimaatbeheersing, zorg en/of entertainment. En daar gaat DomoZine over. DomoZine is elke maand een bron van informatie voor ca. 140.000 professionals en geïnteresseerden!


Grootste informatieplatform
Op domozine.nl vindt u een enorme database met informatie, alles overzichtelijk gerubriceerd en met supersnelle zoekfuncties. Dagelijks komen er nieuwe dingen bij: referenties uit de praktijk, oplossingen, producttests enzovoort. Dus hebt u een vraag, beslist dat u op www.domozine.nl direct het antwoord vindt!

Behalve als magazine verschijnt DomoZine ook als maandelijkse nieuwsbrief. Mis niets en meld u nu aan!

Copyright
Niets van deze website mag geheel of gedeeltelijk worden gereproduceerd op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van CPS Publications BV en/of andere rechthebbenden.

Disclaimer
De redactie van CPS Publications BV heeft deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve en/of gewijzigde informatie. 
 
 
© CPS Publications BV